Greenburry Complete Leren Werktas Laptoptas

€299,00

Robuuste en zeer complete rund leren laptoptas, een klassiek model maar door het gebruik van het wat vettige rundleder een stoere vintage uitstraling heeft gekregen.

De laptoptas heeft 2 smalle steekvakken voor het ordenen van uw A4 documenten verder kunt u een ruim gewatteerd laptopvak vinden de afmetingen van dit vak zijn (37,0 x 26,0 x 5,5 cm) waarin u uw 15,4 inch laptop kunt opbergen en vastzetten met 2 riempjes ook kunt u uw muis en/of oplaadkabel in dit vak kwijt een 3/4 rits sluit dit vak geheel af. Het voorvak is voorzien van een organiser waarin u 3 pennen een 6-tal visitekaartjes en uw mobiel kunt wegstoppen tevens is er klein ritsvak te vinden voor bijvoorbeeld wat cash geld het hoofdvak is af te sluiten d.m.v. 2 zijwaartse ritsen. Het geheel is af te sluiten met een stoere overslag met steekslot aan de binnenkant van deze overslag is nog een met leer afgezet ritsvak te vinden.

  • Materiaal: Rundleer
  • Kleur: Bruin
  • Schouderband: Ja verstelbaar en afneembaar
  • Afmeting: = 43 x 29 x 15 cm (breedte x hoogte x diepte)
  • Kleuren: Vintage bruin 

* Bij de keuze voor het laten branden van dit produkt uw wensen aangeven bij opmerkingen in het bestelformulier hier kunt u de plaats, afmeting en het soort lettertype aangeven. Bij logo of eigen ontwerp deze graag meesturen per mail. Voor prijzen van eigen ontwerpen, namen of initialen groter dan 15 x 15 cm kunnen wij u telefonisch of per mail informeren. Klik hier voor een hand gebrand voorbeeld.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen