Tony Perotti

Ontdek tijdloze klasse en duurzaam vakmanschap met Tony Perotti, waar hoogwaardige lederwaren worden aangeboden die de tand des tijds doorstaan.

Het Geheim van Volnerfleder

Ons volnerfleder is eerlijk leer, ethisch verkregen als een restproduct van Lees meer

Ontdek tijdloze klasse en duurzaam vakmanschap met Tony Perotti, waar hoogwaardige lederwaren worden aangeboden die de tand des tijds doorstaan.

 

Het Geheim van Volnerfleder

Ons volnerfleder is eerlijk leer, ethisch verkregen als een restproduct van slachthuizen. Zonder enige toevoeging van additieven of synthetische middelen wordt het verwerkt, waardoor de originele huidtextuur behouden blijft. Dit resulteert in duurzame producten die jarenlang meegaan.

 

Leer: Een Schoonheid die Verbeterd met de Tijd

Onze lederwaren worden met de tijd alleen maar mooier. Hoewel ze niet onverwoestbaar zijn, zorgen zorgvuldig gebruik en vermijding van ruwe omstandigheden, direct contact met extreme temperaturen of vocht ervoor dat onze producten lang meegaan. Het leer vertelt een verhaal, net als onze huid dat doet - wie we zijn, waar we vandaan komen, wat we hebben gedaan en hoe we hebben geleefd.

 

Vera Pella: Authentiek Italiaans Vakmanschap

Tony Perotti werkt nauw samen met de gerenommeerde leerlooierijen van Vera Pella, die bekend staan om hun authentieke Italiaanse methoden voor het vervaardigen van plantaardig gelooid leer. Vera Pelle is een gevestigde groep van meerdere leerlooierijen, waarbij vaardigheden en methoden van generatie op generatie worden doorgegeven. Dit partnerschap garandeert niet alleen hoogwaardige lederwaren, maar ook een stukje Italiaans erfgoed en vakmanschap.

 

Kies voor Tony Perotti en ervaar de perfecte combinatie van tijdloze elegantie en duurzaamheid in elke lederen creatie. Bestel vandaag nog en omarm het verhaal van authentiek vakmanschap dat jarenlang meegaat.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »