Tony Perotti Leren Pasjeshouder Portemonnee Cognac

Tony Perotti Leren Pashouder 

 

Maak kennis met onze Tony Perotti Leren Pashouder, een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Met nauwgezette aandacht voor detail vervaardigd, herdefinieert deze pashouder gemak en verfijning. Onze Furbo Pashouder, ontworpen als de ultieme vervanging voor traditionele portemonnees, heeft uitgebreide tests ondergaan om ervoor te zorgen dat hij naadloos past, zelfs in de strakste jeans.

 

Praktische Details:

  • Afmetingen: 7,3 x 1,8 x 9,80 cm
  • RFID-bescherming
  • 2 compartimenten
  • 4-6 kaarten in de pashouder
  • 2 aparte vakken voor creditcards/visitekaartjes
  • 1 vak voor papiergeld
  • RFID-bescherming

 

Belangrijkste Kenmerken:

Compacte Verfijning: De Furbo Pashouder is ontworpen voor maximale compactheid en schuift moeiteloos in de kleinste zakken. Uitgebreid getest in de strakste jeans, belichaamt het compacte elegantie die opvalt. Gemaakt van het beste Italiaanse volnerfleder, op natuurlijke wijze gelooid voor een rustiek effect in de stijl van Van Gogh, straalt deze pashouder klasse uit.

Innovatief Popup-systeem: Met een aluminium gegoten kaarthouder met een opmerkelijk popup-systeem berg je moeiteloos 4-6 pasjes of creditcards op met gemakkelijke toegang. Het rustieke looiproces voegt een uniek tintje toe, waardoor het een stijlstatement wordt.

Georganiseerd Interieur: Deze praktische pashouder biedt extra ruimte voor papiergeld, bonnetjes en extra kaartsleuven zowel aan de binnen- als buitenzijde. Ideaal voor snelle transacties, of je nu haast hebt om in te checken in het openbaar vervoer of contactloos moet betalen.

Geavanceerde Beveiligingsfuncties: Naast elegantie biedt de Furbo Pashouder geavanceerde beveiligingsfuncties. Bescherm je kaarten tegen schade, vuil en het gevaar van RFID-diefstal. Slaap gerust, wetende dat je kaartgegevens veilig zijn.

 

Personalisatiemogelijkheden: Upgrade je Furbo Pashouder met onze graveerservice. Maak het uniek van jou!

* Bij de keuze voor het laten graveren van dit produkt uw wensen aangeven bij opmerkingen in het bestelformulier hier kunt u de plaats, afmeting (Max. 7,5 x 7,5 cm) en het soort lettertype aangeven. 

Verbeter je dagelijkse benodigdheden met de Tony Perotti Leren Pashouder. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en gepersonaliseerde verfijning!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »