Micmacbags Leren Telefoontasje Schoudertasje

Ontdek het Supergave Telefoontasje van Micmacbags

 

Stijlvol en Functioneel: Een Musthave Accessoire

Dit supergave telefoontasje van Micmacbags is absoluut een musthave voor elke moderne persoon die op zoek is naar stijl en functionaliteit in één accessoire. Dankzij de extra vakjes is er niet alleen ruimte voor je telefoon, maar ook voor andere essentiële items zoals een portemonnee en sleutels. Met handige ritssluitingen kunnen alle vakjes veilig worden afgesloten, zodat je spullen goed opgeborgen blijven. De gekleurde, brede schouderband geeft het tasje de finishing touch en zorgt voor extra comfort en stijl.

 

Kenmerken van het Telefoontasje

  • Ruim hoofdvak afsluitbaar met een rits
  • Afmetingen: 19,5 x 12 x 5,5 cm (hoogte x breedte x diepte)
  • Voorvak met ritssluiting
  • Ritsvak aan de binnenzijde
  • Telefoonvak aan binnenzijde
  • Leren, afneembare en in lengte verstelbare schouderband
  • Gekleurde, afneembare en in lengte verstelbare schouderband

 

Met verschillende handige vakjes en compartimenten biedt dit telefoontasje van Micmacbags optimale opbergruimte voor al je benodigdheden. De afneembare en verstelbare leren schouderband zorgt voor veelzijdigheid en comfort, terwijl de toevoeging van de gekleurde schouderband een trendy accent toevoegt aan je look.

Met afmetingen van 19,5 cm hoog, 12 cm breed en 5,5 cm diep biedt dit telefoontasje voldoende ruimte voor al je belangrijke spullen. Het donkerbruine, plantaardig gelooide leer geeft het tasje een klassieke uitstraling die perfect past bij elke gelegenheid.

Kies voor het supergave telefoontasje van Micmacbags en voeg een vleugje stijl en functionaliteit toe aan je dagelijkse leven. Met dit musthave accessoire ben je altijd klaar om onderweg te gaan, terwijl je er tegelijkertijd modieus uitziet. Laat jezelf zien met dit fantastische telefoontasje!

Wil je een persoonlijk tintje toevoegen aan je tas? Maak dan gebruik van onze graveerservice en laat je initialen of een speciale boodschap graveren, waardoor hij echt uniek wordt.

 

  •  Bij de keuze voor het laten graveren van dit produkt uw wensen aangeven bij opmerkingen in het bestelformulier hier kunt u de plaats, afmeting (Max. 7,5 x 7,5 cm) en het soort lettertype aangeven. 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »